Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonication enhanced low concentration electrolyzed water efficacy on bacteria inactivation and shelf life extension on lettuce
 
 
Titel: Ultrasonication enhanced low concentration electrolyzed water efficacy on bacteria inactivation and shelf life extension on lettuce
Auteur: Forghani, Fereidoun
Rahman, S. M. E.
Park, Myoung-Su
Park, Joong-Hyun
Park, Jiyong
Song, Kyung-Bin
Oh, Deog-Hwan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 1 pagina's 131-136
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland