Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Cooking, textural, sensorial, and antioxidant properties of common and tartary buckwheat noodles
 
 
Titel: Cooking, textural, sensorial, and antioxidant properties of common and tartary buckwheat noodles
Auteur: Ma, Yu Jie
Guo, Xu Dan
Liu, Hang
Xu, Bian Na
Wang, Min
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 1 pagina's 153-159
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland