Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the content of fat- and water-soluble vitamins in black garlic at the different thermal processing steps
 
 
Titel: Changes in the content of fat- and water-soluble vitamins in black garlic at the different thermal processing steps
Auteur: Kim, Ji-Sang
Kang, Ok-Ju
Gweon, Oh-Cheon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 1 pagina's 283-287
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland