Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory characterization of ginger-juice yogurt during fermentation
 
 
Titel: Physicochemical and sensory characterization of ginger-juice yogurt during fermentation
Auteur: Yang, Guo-Hao
Guan, Jun-Jun
Wang, Jin-Shui
Yin, Hai-Cheng
Qiao, Fa-Dong
Jia, Feng
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 6 pagina's 1541-1548
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland