Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fat levels on changes in flavor pattern of irradiated pork patties
 
 
Titel: Effects of fat levels on changes in flavor pattern of irradiated pork patties
Auteur: Kim, Hyun-Wook
Choi, Ji-Hun
Choi, Yun-Sang
Kim, Hack-Youn
Lee, Mi-Ai
Choi, Sun-Mi
Song, Dong-Heon
Lee, Ju-Woon
Kim, Cheon-Jei
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 6 pagina's 1771-1774
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland