Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Prevalence and characterization of foodborne bacteria from meat products in Korea
 
 
Titel: Prevalence and characterization of foodborne bacteria from meat products in Korea
Auteur: Cho, Joon Il
Joo, In Sun
Choi, Jun Hyuk
Jung, Kyoung Hun
Choi, Eun Jeong
Lee, Soon Ho
Hwang, In Gyun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 5 pagina's 1257-1261
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland