Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study of antioxidant effects of five Korean varieties red pepper (Capsicum annuum L) extracts from various parts including placenta, stalk, and pericarp
 
 
Titel: Comparative study of antioxidant effects of five Korean varieties red pepper (Capsicum annuum L) extracts from various parts including placenta, stalk, and pericarp
Auteur: Chen, Lei
Hwang, Ji-Eun
Gu, Kang Mo
Kim, Jung-Hyun
Choi, Boram
Song, Kyung-Sik
Park, Youmie
Kang, Young-Hwa
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 3 pagina's 715-721
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland