Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Sensory characteristics and cross-cultural comparisons of consumer acceptability for Gochujang dressing
 
 
Titel: Sensory characteristics and cross-cultural comparisons of consumer acceptability for Gochujang dressing
Auteur: Hong, Jae-Hee
Lee, Kyu-Won
Chung, Seojin
Chung, Lana
Kim, Haeng-Ran
Kim, Kwang-Ok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 3 pagina's 829-837
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland