Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Modeling the combined effect of temperature and relative humidity on Escherichia coli O157:H7 on lettuce
 
 
Titel: Modeling the combined effect of temperature and relative humidity on Escherichia coli O157:H7 on lettuce
Auteur: Wang, Jun
Membré, Jeanne-Marie
Ha, Sang-Do
Bahk, Gyung-Jin
Chung, Myung-Sub
Chun, Hyang-Sook
Hwang, In-Gyun
Oh, Deog-Hwan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 3 pagina's 859-865
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland