Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Improved functionality of soft soybean curd containing Monascus fermented soybean ethanol extract
 
 
Titel: Improved functionality of soft soybean curd containing Monascus fermented soybean ethanol extract
Auteur: Hong, Sung Hyun
Lee, Inhyung
Kim, Seok Joong
Imm, Jee-Young
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 3 pagina's 701-707
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland