Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of l-cysteine and lactose on color stability of porcine red blood cell during freeze-drying and powder storage
 
 
Titel: Effect of l-cysteine and lactose on color stability of porcine red blood cell during freeze-drying and powder storage
Auteur: Zhou, Cunliu
Wang, Hui
Chen, Yunlong
Chen, Conggui
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 3 pagina's 669-674
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland