Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Properties and qualities of rice flours and gluten-free cupcakes made with higher-yield rice varieties in Korea
 
 
Titel: Properties and qualities of rice flours and gluten-free cupcakes made with higher-yield rice varieties in Korea
Auteur: Park, Sun Jin
Ha, Ki-Yong
Shin, Malshick
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 2 pagina's 365-372
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland