Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidative properties of onion peel extracts against lipid oxidation in raw ground pork
 
 
Titel: Antioxidative properties of onion peel extracts against lipid oxidation in raw ground pork
Auteur: Shim, So-Yeon
Choi, Yun-Sang
Kim, Hack-Youn
Kim, Hyun-Wook
Hwang, Ko-Eun
Song, Dong-Heon
Lee, Mi-Ai
Lee, Ju-Woon
Kim, Cheon-Jei
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 21 (2012) nr. 2 pagina's 565-572
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland