Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between S-alk(en)yl-l-cysteine sulfoxides and green pigmentation of garlic (Allium sativum L.)
 
 
Titel: Relationship between S-alk(en)yl-l-cysteine sulfoxides and green pigmentation of garlic (Allium sativum L.)
Auteur: Lee, Hye Jin
Kyung, Kyu Hang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 6 pagina's 1569-1576
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland