Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidative activities of mao feng tea (Camellia spp.) and kamtae (Ecklonia cava) extracts and their effects on structured lipid from corn and perilla oil
 
 
Titel: Antioxidative activities of mao feng tea (Camellia spp.) and kamtae (Ecklonia cava) extracts and their effects on structured lipid from corn and perilla oil
Auteur: Mitra, Kanika
Shin, Jung-Ah
Lee, Jeung-Hee
Kim, Seong-Ai
Hong, Soon-Taek
Sung, Chang-Keun
Yang, Dan
Gan, Lu-Jing
Lee, Ki-Teak
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 5 pagina's 1399-1406
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland