Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effects of green tea catechin on the lipid oxidation, volatile compound formation, and losses of retinol and α-tocopherol in whole milk during light illumination as compared with ascorbic acid
 
 
Titel: Effects of green tea catechin on the lipid oxidation, volatile compound formation, and losses of retinol and α-tocopherol in whole milk during light illumination as compared with ascorbic acid
Auteur: Jung, Mun Yhung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 5 pagina's 1425-1434
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland