Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effect of MAP and vacuum sealing on sensory qualities of dry-salted olive
 
 
Titel: Effect of MAP and vacuum sealing on sensory qualities of dry-salted olive
Auteur: Değirmencioğlu, Nurcan
Gürbüz, Ozan
Değirmencioğlu, Ali
Şahan, Yasemin
Özbey, Hasan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 5 pagina's 1307-1313
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland