Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Changes of collagen in sea cucumber (Stichopus japonicas) during cooking
 
 
Titel: Changes of collagen in sea cucumber (Stichopus japonicas) during cooking
Auteur: Dong, Xiuping
Zhu, Beiwei
Sun, Liming
Zheng, Jie
Jiang, Dan
Zhou, Dayong
Wu, Haitao
Murata, Yoshiyuki
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 4 pagina's 1137-1141
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland