Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Purification and characterization of cathepsin B from the gut of the sea cucumber (Stichopus japonicas)
 
 
Titel: Purification and characterization of cathepsin B from the gut of the sea cucumber (Stichopus japonicas)
Auteur: Sun, Li-Ming
Zhu, Bei-Wei
Wu, Hai-tao
Yu, Lei
Zhou, Da-Yong
Dong, Xiuping
Yang, Jing-Feng
Li, Dong-Mei
Ye, Wen-Xiu
Murata, Yoshiyuki
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 4 pagina's 919-925
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland