Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial effects of onion (Allium cepa L.) peel extracts produced via subcritical water extraction against Bacillus cereus strains as compared with ethanolic and hot water extraction
 
 
Titel: Antimicrobial effects of onion (Allium cepa L.) peel extracts produced via subcritical water extraction against Bacillus cereus strains as compared with ethanolic and hot water extraction
Auteur: Kim, Won Ju
Lee, Kyoung Ah
Kim, Kee-Tae
Chung, Myong-Soo
Cho, Sang Woo
Paik, Hyun-Dong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 4 pagina's 1101-1106
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland