Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Effect of glasswort (Salicornia herbacea L.) and rice (oryza sativa L.) on quality of Ganjang (Korean Soy Sauce)
 
 
Titel: Effect of glasswort (Salicornia herbacea L.) and rice (oryza sativa L.) on quality of Ganjang (Korean Soy Sauce)
Auteur: Jeon, Bo Young
Park, Doo Hyun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 4 pagina's 979-986
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland