Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Bread quality by substituting normal and waxy hull-less barley (Hordeum Vulgare L.) flours
 
 
Titel: Bread quality by substituting normal and waxy hull-less barley (Hordeum Vulgare L.) flours
Auteur: Choi, Induck
Lee, Mi-Ja
Choi, Jae-Sung
Hyun, Jong-Nae
Park, Ki-Hoon
Kim, Kee-Jong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 3 pagina's 671-678
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland