Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of citrus flavor adsorption during debittering of grapefruit juice using kinetic modeling and response surface methodology
 
 
Titel: Investigation of citrus flavor adsorption during debittering of grapefruit juice using kinetic modeling and response surface methodology
Auteur: Kranz, Peter
Adler, Philipp
Kunz, Benno
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 3 pagina's 715-724
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland