Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Volatile flavor composition of gamguk (Chrysanthemum indicum) flower essential oils
 
 
Titel: Volatile flavor composition of gamguk (Chrysanthemum indicum) flower essential oils
Auteur: Choi, Hyang-Sook
Kim, Gun-Hee
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 2 pagina's 319-325
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland