Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Influence of extra virgin olive oil on the formation of heterocyclic amines in roasted beef steak
 
 
Titel: Influence of extra virgin olive oil on the formation of heterocyclic amines in roasted beef steak
Auteur: Lee, Jiyeong
Dong, Ahyoung
Jung, Kyunghee
Shin, Han-Seung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 20 (2011) nr. 1 pagina's 159-165
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland