Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Changes in extractability and antioxidant activity of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tubers by various high hydrostatic pressure treatments
 
 
Titel: Changes in extractability and antioxidant activity of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tubers by various high hydrostatic pressure treatments
Auteur: Kim, Dongyeop
Fan, Jiang Ping
Chung, Hyun Chae
Han, Gi Dong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 5 pagina's 1365-1371
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland