Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Purification and characterization of a β-glucosidase capable of hydrolyzing soybean isoflavone glycosides from Pichia guilliermondii K123-1
 
 
Titel: Purification and characterization of a β-glucosidase capable of hydrolyzing soybean isoflavone glycosides from Pichia guilliermondii K123-1
Auteur: So, Jai-Hyun
Kim, Won-Chan
Shin, Jae-Ho
Yu, Choon-Bal
Rhee, In-Koo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 5 pagina's 1373-1379
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland