Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of 1-monocaprin addition on the emulsion stability and the storage stability of mayonnaise
 
 
Titel: Effect of 1-monocaprin addition on the emulsion stability and the storage stability of mayonnaise
Auteur: Park, Kyung Min
Lim, Seung-Yong
Chung, Myung Sub
Kang, DongHyun
Choi, Young Jin
Lee, JaeHwan
Chang, Pahn-Shick
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 5 pagina's 1227-1232
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland