Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical characteristics of tea fungus produced during kombucha fermentation
 
 
Titel: Biochemical characteristics of tea fungus produced during kombucha fermentation
Auteur: Jayabalan, Rasu
Malini, Kesavan
Sathishkumar, Muthuswamy
Swaminathan, Krishnaswami
Yun, Sei-Eok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 3 pagina's 843-847
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland