Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the maceration enzymes on evolution of pyranoanthocyanins and cinnamic acids during the cabernet gernischet (Vitis vinifera L. cv.) red wine making
 
 
Titel: Effects of the maceration enzymes on evolution of pyranoanthocyanins and cinnamic acids during the cabernet gernischet (Vitis vinifera L. cv.) red wine making
Auteur: He, Jian-Jun
Han, Fu-Liang
Yu, Qing-Quan
Pan, Qiu-Hong
Duan, Chang-Qing
Cheng, Guo-Li
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 3 pagina's 603-610
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland