Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Protective activity of purple sweet potato extract-added soymilk fermented by Bacillus subtilis against oxidative stress
 
 
Titel: Protective activity of purple sweet potato extract-added soymilk fermented by Bacillus subtilis against oxidative stress
Auteur: Choi, Ji Myung
Kim, Ji Hyun
Cho, Eun Ju
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 2 pagina's 457-462
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland