Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Extraction of allyl isothiocyanate from wasabi (Wasabia japonica Matsum) using supercritical carbon dioxide
 
 
Titel: Extraction of allyl isothiocyanate from wasabi (Wasabia japonica Matsum) using supercritical carbon dioxide
Auteur: Li, Longjun
Lee, Woan
Lee, Won Jong
Auh, Joong Hyuck
Kim, Suk Shin
Yoon, Jungro
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 2 pagina's 405-410
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland