Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 41 gevonden artikelen
 
 
  ACE inhibitory and hydrolytic enzyme activities in textured vegetable protein in relation to the solid state fermentation period using Bacillus subtilis HA
 
 
Titel: ACE inhibitory and hydrolytic enzyme activities in textured vegetable protein in relation to the solid state fermentation period using Bacillus subtilis HA
Auteur: Kim, Ji-Eun
Hwang, Ki
Lee, Sam-Pin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 2 pagina's 487-495
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 41 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland