Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory characteristics of soy yogurt fermented with Bifidobacterium breve K-110, Streptococcus thermophilus 3781, or Lactobacillus acidophilus Q509011
 
 
Titel: Physicochemical and sensory characteristics of soy yogurt fermented with Bifidobacterium breve K-110, Streptococcus thermophilus 3781, or Lactobacillus acidophilus Q509011
Auteur: Chang, Seo Young
Kim, Dong-Hyun
Han, Myung Joo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 19 (2010) nr. 1 pagina's 107-113
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland