Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 189 gevonden artikelen
 
 
  Delactosed Whey Permeate as Substrate for Succinic Acid Fermentation by Actinobacillus succinogenes
 
 
Titel: Delactosed Whey Permeate as Substrate for Succinic Acid Fermentation by Actinobacillus succinogenes
Auteur: Banger, Gizem
Kaya, Kerem
Omwene, Philip
Shakoory, Sheyda
Karagündüz, Ahmet
Keskinler, Bülent
Nikerel, Emrah
Verschenen in: Waste and biomass valorization
Paginering: Jaargang 12 () nr. 10 pagina's 5481-5489
Jaar: 2021-02-23
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 189 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland