Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Wheat germ oil nanoemulsion for oil stability of the cooked fish fillets stored at 4 °C
 
 
Titel: Wheat germ oil nanoemulsion for oil stability of the cooked fish fillets stored at 4 °C
Auteur: Ceylan, Zafer
Meral, Raciye
Kose, Yagmur Erim
Cavidoglu, Isa
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 5 pagina's 1798-1806
Jaar: 2019-12-16
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland