Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Application of antifungal lactobacilli in combination with coatings based on apple processing by-products as a bio-preservative in wheat bread production
 
 
Titel: Application of antifungal lactobacilli in combination with coatings based on apple processing by-products as a bio-preservative in wheat bread production
Auteur: Bartkiene, Elena
Bartkevics, Vadims
Lele, Vita
Pugajeva, Iveta
Zavistanaviciute, Paulina
Zadeike, Daiva
Juodeikiene, Grazina
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 6 pagina's 2989-3000
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 40 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland