Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical evaluation of corn extrudates containing varying buckwheat flour levels prepared at various extrusion temperatures
 
 
Titel: Physicochemical evaluation of corn extrudates containing varying buckwheat flour levels prepared at various extrusion temperatures
Auteur: Singh, Jatinder Pal
Kaur, Amritpal
Singh, Balwinder
Singh, Narpinder
Singh, Baljit
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 4 pagina's 2205-2212
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland