Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of different hydrocolloids to improve dough rheological properties and bread quality of potato–wheat flour
 
 
Titel: Evaluation of different hydrocolloids to improve dough rheological properties and bread quality of potato–wheat flour
Auteur: Liu, Xingli
Mu, Taihua
Yamul, Karim Diego
Sun, Hongnan
Zhang, Miao
Chen, Jingwang
Fauconnier, Marie Laure
Andrea, Perez Vanina
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 54 (2017) nr. 6 pagina's 1597-1607
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland