Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effects of yeast, carboxymethylcellulose, yoghurt, transglutaminase and cyclodextrinase on mixing properties of oat dough
 
 
Titel: Effects of yeast, carboxymethylcellulose, yoghurt, transglutaminase and cyclodextrinase on mixing properties of oat dough
Auteur: Nitcheu Ngemakwe, Patrick Hermaan
Le Roes-Hill, Marilize
Jideani, Victoria
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 52 (2015) nr. 10 pagina's 6266-6277
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring