Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 4 gevonden artikelen
 
 
  Glass Transition-Associated Structural Relaxations and Applications of Relaxation Times in Amorphous Food Solids: a Review
 
 
Titel: Glass Transition-Associated Structural Relaxations and Applications of Relaxation Times in Amorphous Food Solids: a Review
Auteur: Fan, Fanghui
Roos, Yrjö H.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 9 (2017) nr. 4 pagina's 257-270
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 4 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland