Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of High Hydrostatic Pressure on the Content of Phytochemical Compounds and Antioxidant Activity of Prickly Pears (Opuntia ficus-indica) Beverages
 
 
Titel: Effect of High Hydrostatic Pressure on the Content of Phytochemical Compounds and Antioxidant Activity of Prickly Pears (Opuntia ficus-indica) Beverages
Auteur: Jiménez-Aguilar, Dulce María
Escobedo-Avellaneda, Zamantha
Martín-Belloso, Olga
Gutiérrez-Uribe, Janet
Valdez-Fragoso, Aurora
García-García, Rebeca
Torres, José Antonio
Welti-Chanes, Jorge
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 7 (2015) nr. 2 pagina's 198-208
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland