Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 4 gevonden artikelen
 
 
  Vacuum Frying: An Alternative to Obtain High-Quality Dried Products
 
 
Titel: Vacuum Frying: An Alternative to Obtain High-Quality Dried Products
Auteur: Andrés-Bello, A.
García-Segovia, P.
Martínez-Monzó, J.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 3 (2011) nr. 2 pagina's 63-78
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 4 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland