Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Industrial Processing of Artichoke and By-products on The Bioactive and Nutritional Compounds
 
 
Titel: Influence of Industrial Processing of Artichoke and By-products on The Bioactive and Nutritional Compounds
Auteur: Tortosa-Díaz, Luis
Saura-Martínez, Jorge
Taboada-Rodríguez, Amaury
Martínez-Hernández, Ginés Benito
López-Gómez, Antonio
Marín-Iniesta, Fulgencio
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 17 () nr. 2 pagina's 384-407
Jaar: 2025-01-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland