Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Solubility of Food-Relevant Substances in Pure and Modified Supercritical Carbon Dioxide: Experimental Data (2011–Present), Modeling, and Related Applications
 
 
Titel: Solubility of Food-Relevant Substances in Pure and Modified Supercritical Carbon Dioxide: Experimental Data (2011–Present), Modeling, and Related Applications
Auteur: Balbinot Filho, Clóvis A.
Dias, Jônatas L.
Rebelatto, Evertan A.
Lanza, Marcelo
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 15 () nr. 3 pagina's 466-490
Jaar: 2023-05-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland