Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Supercritical Carbon Dioxide Applications in Food Processing
 
 
Titel: Supercritical Carbon Dioxide Applications in Food Processing
Auteur: Wang, Wenxin
Rao, Lei
Wu, Xiaomeng
Wang, Yongtao
Zhao, Liang
Liao, Xiaojun
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 570-591
Jaar: 2020-11-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland