Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Glass Transition, Operating Process, and Crystalline Additives on the Hardness of Thermally Compressed Maltodextrin
 
 
Titel: Effects of Glass Transition, Operating Process, and Crystalline Additives on the Hardness of Thermally Compressed Maltodextrin
Auteur: Mochizuki, Takumi
Alvino Granados, Alex Eduardo
Sogabe, Tomochika
Kawai, Kiyoshi
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 1 pagina's 215-224
Jaar: 2020-06-26
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland