Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Formation and Stability of Carbon Dioxide Nanobubbles for Potential Applications in Food Processing
 
 
Titel: Formation and Stability of Carbon Dioxide Nanobubbles for Potential Applications in Food Processing
Auteur: Phan, Khanh Kim Thi
Truong, Tuyen
Wang, Yong
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 1 pagina's 3-14
Jaar: 2020-06-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland