Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Osmotic Processing of Meat: Mathematical Modeling and Quality Parameters
 
 
Titel: Osmotic Processing of Meat: Mathematical Modeling and Quality Parameters
Auteur: Dimakopoulou-Papazoglou, Dafni
Katsanidis, Eugenios
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 32-47
Jaar: 2019-12-16
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland