Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Starches of Some Food Crops, Changes During Processing and Their Nutraceutical Potential
 
 
Titel: Starches of Some Food Crops, Changes During Processing and Their Nutraceutical Potential
Auteur: Bello-Pérez, L. A.
Paredes-López, O.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 1 (2009) nr. 1 pagina's 50-65
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland